Founding Partners

Fabege utvecklar långsiktigt hållbara stadsdelar. För oss betyder det att vi först och främst inte bygger hus, vi skapar förutsättningar för människor och företag att prestera. Vår ambition är att göra det så enkelt som möjligt för våra kunders medarbetare att få ihop sina liv.

Agria Djurförsäkring har försäkrat hästar sedan år 1890. Vi är specialister på häst och har ett aktivt engagemang i ridsporten.

Volkswagen Stockholm har ett brett modellprogram, hos oss har du möjlighet att hitta en Volkswagen som passar dina behov och önskningar!

PartnerS

Lövsta Future Challenge är ett väletablerat svenskt talangutvecklingskoncept för unga hästar och U25 ryttare inom både dressyr och hoppning. Genom våra nationella tävlingsserier ger vi unga talanger, både hästar och ryttare en arena och förutsättningar att utvecklas mot den absolut högsta eliten.

Equestrian Stockholm erbjuder ett unikt sortiment av exklusiva produkter till ryttaren med naturen i åtanke. När vi tar fram och utvecklar våra kollektioner vill vi att de ska andas mode, power och energi.

Media Partners

Hästnet är Nordens största marknadsplats för saluhästar, hästrelaterad utrustning och tjänster. Fler än 150 000 besöker Hästnet varje månad och söker i flödet av de mer än 20 0000 aktiva annonserna. Dessutom samlar vi ridsportssverige i vårt företagsregister med fler än 2 000 deltagande företag.

Ridsport med sport och avel – för dig som vill veta lite mer!

Bauer Media är Sveriges största fristående radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka. Våra radiostationer är Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM och Svensk Pop samt playtjänsten RadioPlay.

Institutions

Välkommen till Stockholm! Sveriges huvudstad där olika perspektiv möter nya idéer. En stad till för alla.