Founding Partners

Fabege utvecklar långsiktigt hållbara stadsdelar. För oss betyder det att vi först och främst inte bygger hus, vi skapar förutsättningar för människor och företag att prestera. Vår ambition är att göra det så enkelt som möjligt för våra kunders medarbetare att få ihop sina liv.

Agria Djurförsäkring har försäkrat hästar sedan år 1890. Vi är specialister på häst och har ett aktivt engagemang i ridsporten.

Volkswagen Stockholm har ett brett modellprogram, hos oss har du möjlighet att hitta en Volkswagen som passar dina behov och önskningar!

Norrvikens trädgårdar är en plats som inte finner motstycke någon annanstans.
Denna gröna oas med sina generösa ytor, unika stilträdgårdar och vidunderliga vyer över Laholmsbukten ligger på Bjärehalvöns vackra norrsluttning.
Norrviken är en av Nordens mest attraktiva mötesplatser. Hyr hela eller delar av trädgården och bjud in kunder & leverantörer till ett oförglömligt event.

Sedan 1987 har Stadium inspirerat fler till ett liv i rörelse genom ett brett sortiment inom sport och sportmode till riktigt bra priser. Vår vision är att aktivera världen – idag och imorgon. Därför vill vi bidra till en mer hållbar värld. Genom att agera på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbart vis främjar vi en hälsosam livsstil idag och för kommande generationer.

Vi skapar värde. Som det enda börsnoterade investmentbolaget specialiserat på fastighetssektorn startar, utvecklar och driver vi fastighetsrelaterade bolag inom segment med goda tillväxtmöjligheter.  

 

PartnerS

Lövsta Future Challenge är ett väletablerat svenskt talangutvecklingskoncept för unga hästar och U25 ryttare inom både dressyr och hoppning. Genom våra nationella tävlingsserier ger vi unga talanger, både hästar och ryttare en arena och förutsättningar att utvecklas mot den absolut högsta eliten.

Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsport med ett stort sortiment för ryttare, häst och hund. Vi har butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt försäljning via e-handel.

Media Partners

Ridsport med sport och avel – för dig som vill veta lite mer!

Nordens största streamingtjänst för hästsport. Vårt mål är att vara ditt förstahandsval för live och hästsport-streaming, med en enorm mängd live-sändningar från de största evenemangen i Sverige. Ridsport. Var som helst. När som helst.”

Bauer Media är Sveriges största fristående radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka. Våra radiostationer är Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM och Svensk Pop samt playtjänsten RadioPlay.

Suppliers

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.

Kranpunkten är en komplett leverantör av lyftmaskiner för bygg och industri. Med djupgående kompetens, väl fungerande logistik och stort engagemang hjälper vi våra kunder till effektivare arbetssätt och bättre resultat.

Sedan årtal låter vår mission: Avlastning för lantbrukare genom mekanisering av stallskötseln och arbeten inom gården. Detta ledde till utveckling av Hoftrac som idag är ett kategoribegrepp för en egen maskinkategori – originalet härstammar från Weidemann.

Institutions

Välkommen till Stockholm! Sveriges huvudstad där olika perspektiv möter nya idéer. En stad till för alla.