Det är nu klart att Fastator går in som en ny Founding Partner till Longines Global Champions Tour Stockholm och Stockholm Horse Week som arrangeras 12–14 juni 2020 på Stockholm Stadion.

Longines Global Champions Tour är den prestigefulla hoppserien som sträcker sig till allt från Doha, Shanghai och Saint Tropez till Monaco och New York. Stockholm blev 2019 den första staden i Skandinavien att arrangera touren och i år kommer världens högst rankade ryttare åter tillbaka för att tävla både individuellt och i lag.

Stockholm Horse Week har som målsättning att presentera förstklassig sport och fokuserar i år på att ge unga talanger, både hästar och ryttare möjligheten att tävla på den anrika arenan mitt i Stockholm. Programmet kompletterar huvudtävlingarna i Longines Champions Tour tillsammans med forum för andra intressenter.

Vi är väldigt glada över att ha med med Fastator som en långsiktig partner! Vi delar en gemensam vision om att fortsätta lyfta och utveckla LGCT Stockholm & SHW i flera olika riktningar för att tillsammans skapa ett evenemang på högsta nivå. Vi vill också vara en naturlig plattform och mötesplats för Fastator och deras kunder, säger Johan Pagerup, VD Stockholm Horse Week.

Fastator är landets enda börsnoterade investmentbolag som är helt specialiserat på fastighetssektorn. Fastators affärsidé är att starta, utveckla och driva fastighetsrelaterade bolag och genom aktivt ägarskap skapa en långsiktig värdeutveckling.

Det känns fantastiskt roligt att vara med som samarbetspartner till LGCT Stockholm och Stockholm Horse Week och jobba långsiktigt tillsammans. I vanliga fall handlar det för oss om fastigheter men nu även att främja och öka intresset för ridsporten i Sverige, säger Joachim Kyulenstierna VD på Fastator.