Om drygt fyra månader är det äntligen dags för Longines Global Champions Tour och Stockholm Horse Week. Under tre dagar fylls Stockholm Stadion av toppsport med några av världens bästa ryttare.  En annan höjdpunkt under evenemanget är vår mässa som arrangeras parallellt med tävlingarna.  I vår Shopping Village hittar du allt under ett och samma tak, allt från ridsport till mode och lifestyle från välkända märken. Och när hungern smyger sig på kan du ta del av ett smakrikt food truck-område.  Pricken över i:et är att framridningsbanan ligger i anslutning till mässområdet där du kan se hoppningens världsstjärnor värma upp. Shopping Village är helt enkelt något man inte vill missa!

Är du intresserad av att vara utställare för mässan? Kontakta Emma Kylander på Emma@sporte.se med följande uppgifter så återkommer vi med offert samt förslag på placering.

  • Storlek på monter
  • Företagsnamn och org.nr
  • Kontaktperson
  • Telefonnummer
  • Adress