Den 12-14 juni arrangeras för andra året i rad förstklassig hoppning på Stockholm Stadion under Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week. Nu är det klart att hästföretaget Hööks Hästsport blir ny partner till evenemanget.

Det är med stor entusiasm som vi ser att Hööks, som Skandinaviens ledande företag inom hästsport, blivit en ny samarbetspartner. Det är ett företag med lång erfarenhet, med fokus på kvalité och hållbarhet. Vi är stolta över att kunna leverera kläder från ett företag som andas hästar till alla våra fantastiska funktionärer, säger Johan Pagerup VD för Stockholm Horse Week.

Hööks är ett företag som har sina anor i ett litet sadelmakeri i Eksjö från 1931. Med 80 år i branschen är Hööks ett väletablerat företag som erbjuder ett brett sortiment med allt för ryttare, häst och hund. Till LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week kommer Hööks att ta fram en specialdesignad kollektion till evenemangets alla funktionärer.

Vi är väldigt glada över detta samarbete och det känns naturligt för oss att gå in som partner till denna prestigefulla tour. Vi ser fram emot att få skapa funktionella kläder av hög kvalité till detta evenemang, säger Joachim Höök.

Longines Global Champions Tour är en prestigefull hoppserie som sträcker sig till allt från Doha, Shanghai och Saint Tropez till Monaco och New York. Stockholm blev 2019 den första staden i norden att arrangera touren och i år kommer världens högst rankade ryttare åter tillbaka för att tävla både individuellt och i lag.

En av målsättningar med Stockholm Horse Week är att presentera förstklassig sport och erbjuda ett program som kompletterar huvudtävlingarna i Longines Champions Tour tillsammans med forum för andra intressenter.