Funktionärsanmälan till årets Longines Global Champions tour och Stockholm Horse Week är nu öppen. I år äger tävlingen rum mellan den 12-14 juni på Stockholms Stadion.

Kort och koncist: utan funktionärer, ingen tävling! För oss är du otroligt värdefull och vi hoppas att just du vill vara med och hjälpa till under Stockholms roligaste sommarevent! Vi erbjuder olika arbetsområden, allt från stallet, evenemangsvärd och VIP till sekretariatet och pressen. Vi lovar en upplevelse som du sent kommer att glömma och hoppas du vill vara med på den här resan. För mer information om vilket område som passar dig bäst och hur du ansöker finner du under funktionsanmälan på hemsidan. Vi vill ha din ansökan senast den 20 februari.

Tveka inte, ta chansen och sök!

För att komma till ansökningsformuläret klicka HÄR