Det blir sport i världsklass hela helgen när den internationella stortävlingen Longines Global Champions Tour och Global Champions League kommer tillbaka Sverige. Den 12-14 juni blir det en fullspäckad helg där du kan följa allt från de största internationella världsstjärnorna till våra svenska framtidshopp på den anrika arenan Stockholm Stadion.

 – Det är väldigt roligt att för andra året få välkomna världens bästa ryttare och hästar till Stockholm och Sverige. Att kunna bjuda vår publik på sport i absolut världsklass känns fantastiskt och vi välkomnar publiken till tre fullspäckade dagar på Stockholm Stadion, säger Sara Johansson, tävlingsledare.

Utöver LGCT och lagtävlingen GCL fortsätter konceptet Stockholm Horse Week att utvecklas och flera spännande nyheter kommer att presenteras inom kort. En av målsättningarna med Stockholm Horse Week är att skapa en plattform och ett utbud av fler tävlingar bland annat genom ett ökat fokus på unga ryttare. Det kommer också att arrangeras föreläsningar och olika aktiviteter för hela familjen samt finnas tillfälle till god mat, mingel och shopping.

 – Efter första årets succé jobbar vi nu på att utveckla programmet ytterligare ett snäpp och kommer inom kort att kunna presentera flera spännande nyheter, säger Johan Pagerup, VD Stockholm Horse Week.

Nytt för i år att det finns möjlighet att köpa en premiumbiljett till evenemangets samtliga dagar. Man får då uppleva den magiska stämningen på arenans bästa sittplatser. Man får också utnyttja en egen ”fast track” i entrén samt får tillgång till en egen bar i anslutning till läktaren.

Biljetter till Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week hittar du HÄR