Tidiga lördagskvällen kunde inte ha börjat bättre för publiken på de fullsatta läktarna på Stockholms Stadion. Malin som red H&M Indiana tog ännu en nolla och säkrade ett lagsilver tillsammans med Ludger Beerbaum på Castello. Detta var Malins nionde felfria runda för säsongen i Global Champions League. Vinnande laget London Knights med Emily Moffitt på Winning Good och Ben Maher på Concona vann en säker seger efter fyra rundor och endast ett tidsfel.

Peder levererade åter igen en felfri runda med H&M All In men tyvärr hade hans lagkamrat tre nedslag idag vilket gav en sjundeplats totalt för laget.

Bäst av svenskarna red Henrik von Ekermann som tillsammans med smidiga Toveks Mary Lou individuellt tog en andraplats i klassen. Detta blir extra spännande inför kvällen Grand Prix då Henrik går ut näst sist. Alla svenskar gick vidare individuellt och ligger bra till inför kvällens sista klass Longines Global Champions Tour Grand Prix of Stockholm-presented by Fabegé.