Det var just så Rose Mathisen beskrev sin seger i dagens 4-stjärniga Grand Prix Stora Rundan presenterad av Norrviken på Stockholms Stadion. Både Roses och hingsten Zuidenwinds glädje över helgens andra vinst gick inte att ta miste på. Det blev en säker seger i solskenet med 78,425%.
– Jag tror att han piafferade fint idag och det jag var mest nöjd var att hästen var med mig. När den är det i Küren känns det som man dansar fram, sa Rose Mathisen efter sin ritt.

Idag hade en stor dressyrpublik hittat till Stockholm Stadion och det bjöds på fantastiska rundor. Tvåan Paulinda Friberg var nöjd med sin och Di Lapponia T:s insats. En runda som hon beskrev som jämn och följsam i jämförelse med gårdagens ritt där hon inte var helt nöjd med sin egen insats.

Severo Jurado Lopez på Rialto Star blev dagens prins med en andraplats efter en härlig ritt till vackra toner i solskenet inne på Stockholm Stadion.

Fullständigt resultat hittar du HÄR