En avspänd och fin Zuidenwind (Oo-Seven – Jazz) tycktes trivas lika bra på Stockholms Stadion som sin ryttare. Äntligen tittade solen fram under Stockholm Horse Week och med 72,717% tog Rose en seger i dagens Grand Prix presenterad av Norrvikens Trädgårdar. En vinst som definitivt höjde temperaturen lite extra inne på arenan.
– Det var super att rida på Stockholms Stadion och hästen kändes väldigt bekväm med att vara inne på arenan. Framför allt tyckte han det var häftigt att gå in och ta pris. Han gillar ju verkligen applåder, sa Rose Mathisen efter ritten.

Rose och hingsten Zuidenwind laddar nu om för Küren imorgon med soundcheck under eftermiddagen. En start som hon verkligen ser fram emot. Küren som presenteras av Norrvikens Trädgårdar rids på lördagen med första start kl. 11:50.

Spanioren Severo Jutrado Lopez som till vardags arbetar hos Andreas Helgstrand på Helgstrand Dressage i Danmark kom tvåa på Rialto Star med 71,109%. Tredjeplatsen tog Mai Tofte Olesen på Rustique på 70,543% .

Fullständiga resultat hittar ni HÄR