Nu är det klart att hoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona och landslagsryttaren i paradressyr, Felicia Grimmenhag, kommer att föreläsa under Ungdomsdagen torsdagen den 13 juni på Stockholm Horse Week.
– Vi är mycket glada över att ha knutit till oss två stycken stora profiler som kan dela med sig av sina erfarenheter till ungdomarna. Det betyder mycket att unga kan få chans till att både träffa och lyssna till sina förebilder, säger Sara Johansson tävlingsledare, LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week.

I samarbete med Stockholms Läns Ridsportförbund erbjuds alla ungdomar upp till 18 år att ta del av en ungdomssatsning under torsdagens tävlingar. Förutom att de får chans till ett attraktivt biljetterbjudande är det nu också klart att seniorernas förbundskapten i hoppning, Henrik Ankarcrona samt landslagsryttaren i paradressyr, Felicia Grimmenhag kommer att föreläsa.
– Ungdomarna är vår framtid och jag uppskattar att arrangörerna väljer att göra en satsning på dem under evenemanget. Jag ser fram emot att låta ungdomarna ta del av mina tankar, säger Henrik Ankarcrona.

Felicia Grimmenhag kommer prata om sin resa, var hon befinner sig idag och hur hon har kommit dit. Det är en gripande historia, som också bjuder på en dos av härlig fighting spirit och flera glädjeämnen.
– Det ska bli jättekul att komma till Stockholm Horse Week och jag ser fram emot att få träffa alla engagerade ungdomar, säger Felicia Grimmenhag.

Anmälan om föreläsningarna öppnar inom kort.