Volkswagen Stockholm storsatsar och förlägger Volkswagen Stockholm Grand Prix under Longines Global Champions Tour & Stockholm Horse Week. Tävlingen som håller en hög nationell nivå lockar till sig den yttersta hoppeliten i Sverige.
– Vi är superglada över att kunna förstärka programmet ytterligare. Det här är en etablerad tävling som håller en hög klass och bland tidigare vinnare hittar vi bland annat Peder Fredricson, säger Sara Johansson, tävlingsledare LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week.

Nu förstärks programmet ytterligare under evenemangsveckan! På torsdag eftermiddag kommer den nationella stortävlingen Volkswagen Stockholm Grand Prix att arrangeras. Tävlingen som tidigare arrangerats på olika platser i landet förläggs nu på anrika Stockholm Stadion.
– Vi är mycket nöjda med att kunna presentera Volkswagen Stockholm Grand Prix i samband med vårt partnerskap med LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week, säger Johan Karlson, märkeschef Volkswagen Stockholm.

De tjugo högst rankade seniorryttarna i Sverige kommer att bjudas in till tävlingen som går i 1,45 meter med omhoppning. Tävlingen ligger under Stockholm Horse Week konceptet som ska byggas över tid.
– Vår målsättning är att kunna bygga upp Stockholm Horse Week succesivt över tid. Den nationella klassen med Volkswagen Stockholm är en del i detta och en bra början. Vi satsar på att fler av våra svenska ryttare ska få chans att rida i den fantastiska miljön som Stadion erbjuder, säger Johan Pagerup, VD Stockholm Horse Week.