Nu kan LGCT Stockholm och Stockholm Horse Week stolt presentera att världstvåan i dressyr, amerikanskan Laura Graves, kommer till Stockholm för att hålla en Masterclass i dressyr fredagen den 14 juni.
– Jag är superexalterad över att jag ska hålla en Masterclass i Stockholm under Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week. Jag ser framemot att besöka Stockholm och träffa alla hästentusiaster under denna helg, säger Laura Graves.

Hon tog dressyrvärlden med storm och ligger nu topp två på världsrankingen. Tillsammans med sin fantastiske Verdades skördar Laura Graves nu framgång efter framgång. Under VM i Tryon 2018, tog hon en individuell andraplats  och även guld med det amerikanska laget. På kort tid har hon hjälpt till att sätta USA på dressyrkartan och äntligen kommer hon till Sverige och Stockholm för att låta den svenska publiken ta del av hennes lärdomar.
– För oss betyder det jättemycket att få ett nytt, hett namn till LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week. Laura Graves har gjort en kometkarriär och vi är glada att som första arrangör i Sverige kunna locka hit henne och att kunna bjuda vår publik på något helt nytt, säger Sara Johansson, tävlingsledare.

Masterclassen kommer att äga rum under dagpasset på fredagen. Temat kommer att presenteras längre fram tillsammans med vilka ryttare som kommer att få äran att rida. Masterclassen varar under ungefär en timme och är den internationella motsvarigheten till en clinic.