Den 13-16 juni arrangeras förstklassig hoppning och dressyr på Stockholm Stadion under Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week. Nu är det klart att modeföretaget Equestrian Stockholm går in som partner till evenemanget.
– Equestrian Stockholm är ett företag som på kort tid erövrat ridsportvärlden både nationellt och internationellt med sina snygga, funktionella och miljömedvetna kläder. Vi är oerhört glada över vårt partnerskap, där de bland annat kommer att leverera kläder till våra värdefulla funktionärer, säger Johan Pagerup, VD Stockholm Horse Week.

Equestrian Stockholm är ett svenskt modeföretag som skapar välgjorda och modemedvetna produkter för den kvinnliga ryttaren och hästen. Företaget arbetar aktivt med ekologiska och miljövänliga material och i fokus är unga kvinnor i deras satsningar inom ridsporten.

– När jag fick veta att Longines Global Champions Tour skulle komma till Stockholm kändes det självklart att vi skulle gå in som partner till denna prestigefulla tour. Vi ser mycket fram emot detta event och att visa upp vår vackra stad Stockholm, säger Johanna Ingelsson, VD och grundare Equestrian Stockholm.