Den 13-16 juni arrangeras förstklassig hoppning och dressyr på Stockholm Stadion under Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week. Nu är det klart att framgångsrika Helgstrand Dressage går in som partner till dressyren.
– Vi är stolta över att lyfta in dressyr i LGCT- och GCLs internationella hoppsfär. Helgstrand Dressage ger en bra språngbräda för att få tävlingarna att växa samt locka till sig de allra bästa ryttarna, säger Sara Johansson, tävlingsledare Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week.

Helgstrand Dressage är en modern försäljnings- och träningsanläggning i Danmark. Anläggningen har cirka 250 hästar uppstallade och på kort tid har Helgstrand Dressage positionerat sig på den internationella marknaden med sina framgångsrika dressyrhästar. Där till drivs också en filial i Wellington, Florida. Tillsammans med ridsportprofilen Paul Schockemöhle erbjuder också Helgstrand Dressage hingstar av absolut världsklass till aveln.
I och med samarbetet med LGCT Stockholm & SHW satsar Helgstrand Dressage på att visa upp sin verksamhet både för svensk och internationell publik.
– Det är fantastiskt att dressyr kommer att arrangeras samtidigt som den internationella stortävlingen GCT i Stockholm. Det är helt rätt väg för dressyrens framtida utveckling. Där till arrangeras tävlingarna på en historisk plats, mitt i centrala Stockholm, vilket bidrar till att besökarna får chans till att ta del av staden på ett enkelt sätt, säger Andreas Helgstrand, VD Helgstrand Dressage.

Tävlingarnas fyrstjärniga dressyrklasser rids torsdag till lördag. Klasserna spänner från Prix St Georges till Grand Prix Kür. Fantastisk internationell dressyr utlovas, allt med Stockholm Stadion som imponerade bakgrund.

Kontakt
Sara Johansson, tävlingsledare Longines Global Champions Tour Stockholm
& Stockholm Horse Week
Tel 070-9696362
sara.johansson@globalchampions.se

Andreas Helgstrand, VD Helgstrand Dressage
+45 40 10 00 00
andreas@helgstranddressage.dk

Goldie Lind, marknadsföringsansvarig Longines Global Champions Tour Stockholm
& Stockholm Horse Week
Tel: 070-4191476
goldie.lind@globalchampions.se

Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week arrangeras 13–16 juni 2019 på Stockholm Stadion och arrangeras av Stockholm Horse Week i nära samarbete med Stockholm Stad.